Training
Training

Onverwachte trainingen die je kan volgen

Online leren en trainingen volgen wordt steeds populairder. Veel algemene opleidingen zijn tegenwoordig online voor mensen die zelf hun studietijd in willen delen. Maar naast deze opleidingen zijn er ook dingen die je kan leren, waarvan je niet zou denken dat ze bestaan. De onderwerpen zijn wat minder bekend, maar daarom niet minder leuk.

Training in opruimen

Is je huis toe aan een grote schoonmaak? Dan zou je een training kunnen volgen in opruimen. Er zijn erg veel verschillende aanbieders van een cursus opruimen. De bekendste naam in deze wereld is Marie Kondo. Zij heeft een speciale methode bedacht waarbij je orde en rust creëert door goed op te ruimen. Wat wellicht zou kunnen helpen bij de mensen onder ons die wat meer orde in hun leven zouden willen.

Afkicken van social media

Er bestaan ook een aantal trainingen die je helpen bij het afkicken van social media. Je leert je telefoon “letterlijk” loslaten en de training helpt je te herkennen wat de invloed van social media is op jou, maar ook op de samenleving. Vragen als; Kunnen we nog wel zonder? En hoe houden we balans tussen het online en offline leven? Als je wat dieper na wil denken over deze zaken, dan is deze training misschien wat voor jou.

Leren over pubers

Er bestaat tegenwoordig zelfs een training die gaat over het opvoeden van pubers. Pubers denken anders en er wordt ook wel eens gezegd dat hun brein veranderd in die periode. Omdat het lastig kan zijn om op hetzelfde level te zitten met pubers leer je in deze training hoe je contact met ze maakt, grenzen stellen en afspraken maken. Interessant als je wil weten hoe hun gedachtegang is of als je niet weet hoe je met je puberkind om moet gaan.

Je kunt dus overal over leren, je hoeft maar een onderwerp op te zoeken en er is een hit. Ga dus vooral op ontdekking uit en blijf bezig.

 

Dit vind je misschien ook leuk...